Bedtextiel2019-01-26T11:20:35+01:00

Bedtextiel

Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends, de nieuwste kleuren en designs aan de beste prijskwaliteitsverhouding, ook in bedtextiel. Dekbedovertrekken, dekens, plaids, bedspreien, matrasbeschermers, lakens en hoeslakens in katoen, katoen perkal, katoen satijn,  zomers linnen of winters flanel…

Wij helpen u graag verder met advies.

Dekbedovertrekken

  • Bij ons vind je altijd de nieuwste dekbedovertrekken. Zowel in de winkel als in de webshop. Ook voor kinderen heb je een ruime keuze overtrekken met favoriete tv-helden, knuffeldieren of met kleurrijke patronen.

Hoeslakens

  • Zoek je een hoeslaken in katoen, katoenjersey, katoensatijn of dubbel jersey ? Kies uit een ruim assortiment in alle stoffen, kleuren en afmetingen. Ook verkrijgbaar in grote maten.

Lakens

  • Bovenlakens kan je zowel in de zomer of in de winter gebruiken en dit in combinatie met een deken of bedsprei. Vandaag de dag kan je ze ook gebruiken voor onder je dekbedovertrek te leggen. Dat is heel handig aangezien het wisselen van een dekbedovertrek als vervelend wordt aanzien. Zowel verkrijgbaar in flanel, katoen en katoen-satijn.

Matrasbeschermers

  • Bescherm jezelf en je matras. Matrasbeschermers houden je matras fris en hygiënisch en zorgen ervoor dat ze langer meegaat. Bij MaFouLit vind je alle maten en soorten, perfect voor jouw bed. Ook voor toppers, splittoppers en splitmatrassen. Alle beschermers zijn bovendien te verkrijgen in niet-courante maten.

SHOP
SHOP
SHOP
SHOP