Onze boxsprings

Waarom is de boxspring zo populair? Een verklaring hiervoor is de kwaliteit van boxsprings. Een boxspring bestaat uit meerdere lagen met elk zijn eigen waarde. Hij is opgebouwd uit een frame, de boxspring box met binnenvering of pocketvering en een matras die ook voorzien is met pocketveren. De boxspring past ook in elk interieur, je bepaalt zelf hoe hij eruit zal zien. Bij Matrassen Foucart heeft u een ruim assortiment uit verschillende topmerken.

Pullman

Perfectie in lichaamsondersteuning/ State-of-the art design. De allerbeste materialen. En ultiem slaapcomfort. Het komt samen in de Pullman collectie. De Pullman boxsprings hebben een aangename hoogte. U completeert ze met de bijpassende Pullman hoofdborden en matrassen. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is als het gaat om uw nachtrust.

Bekijk onze collectie

Styledecor

De boxsprings van Styldecor bestaan uit de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. In de kern van de boxsprings vervangen we de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed.

Bekijk onze collectie

Eastborn

Bij Eastborn combineren we ambachtelijk vakwerk en vertrouwde kwaliteit met de moderne technologie van nu. Van innovatieve veren die jouw lichaam perfect ondersteunen tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft. Slim slapen en fris wakker worden noemen we dat. Het verschil? Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je.

Bekijk onze collectie

Private collection

Budget-vriendelijke slaapcomfort. Bent u op zoek naar een aangenaam slaapcomfort aan een slimme prijs? Degelijk, uitgekiemd en met een ergonomische verantwoorde ondersteuning? Dan is deze collectie een echte aanrader!

Bekijk onze collectie

Mafoulit

Onze eigen collectie MaFouLit wordt geproduceerd en afgewerkt in België en steekt andere internationale topmerken vlotjes naar de kroon met hun kwaliteit, afwerking en prijsniveau! Maak uw keuze uit deze superdeluxe, doch betaalbare, collectie boxsprings.

Bekijk onze collectie
Bekijk en vergelijk de boxsprings

"Laugh and the world laughs with you, snore and you sleep alone"

-Anthony Burgess-