Welk Eastborn matras past het beste bij jou?

Q matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort. Door de afwisseling in de hoogte van de veren wordt jouw lichaam op de juiste manier ondersteund. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

De Plain matras

De Plain collectie biedt een comfortabele boxspring combinatie of matras tegen een betaalbare prijs, maar met de Eastborn kwaliteit die je van ons gewend bent. De matras Plain Bronze biedt een stevig en stabiel ligcomfort.  Goed slapen met de juiste drukverdeling en het juiste comfort.

De Q-Serie

 Elke matras uit de Q-4000 serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Dit interieur is speciaal geselecteerd voor jouw als zij- of buikslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort.

Q-4200

Meer informatie

Q-4400

Meer informatie

Q-4600

Meer informatie

Plain Bronze

“Ca. 26 cm | Nagehard multizone pocketinterieur met aan beide zijden Foam en flexibele drukverdeler”

De matras Plain Bronze biedt een stevig en stabiel ligcomfort voor een goede prijs

.

Plain Bronze

Meer informatie

"Wij helpen u graag verder kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende offerte."

"Steeds acties & promoties."

"Op aanvraag komen we ook met advies aan huis."

CONTACTEER ONS VOOR SLAAPADVIES