HOEKSOFA

Hieronder kunt u onze huidige collectie bekijken. Indien u aanvullende informatie wenst over een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op.

Bovenal is een bank een oase van ontspanning in uw huis, het middelpunt waar het leven om draait. Dat is wat we u helpen te bereiken, wat uw smaak of leefruimte ook is. Verkrijgbaar in een reeks stoffen en leersoorten voor elke stijl. Komt ook in een aantal verschillende maten en combinaties.

AMSTERDAM 9407

Een van onze bestsellers van 2020, deze moderne bank wordt geleverd met verstelbare hoofdsteunen. De combinatie van zacht design en strakke lijnen helpt bij het creëren van een collectie van hoge kwaliteit, passend bij elk modern, eigentijds huis. Elegantie en schoonheid zijn gegarandeerd, maar comfort wordt nooit opgeofferd.

JERSEY 9366

Deze klassieke hoekbank heeft een zacht, uitnodigend ontwerp waar je je gewoon lekker in
voelt . Leun achterover, uitgerekt of opgerold, hoe je deze bank ook gebruikt, comfort is gegarandeerd. Verkrijgbaar met geïntegreerde ligfunctie en kies uit een breed scala aan kleuren die passen bij het kleurenschema van uw interieur.