Mafoulit

Boxsprings zijn niet meer weg te denken uit onze slaapkamers. En terecht. Want een verende bodem onder je matras, dat ligt nu eenmaal net even lekkerder. Bovendien lig je ook hoger in een boxspring. In-en uitstappen gaat daardoor gemakkelijker. En de kwaliteit? Die zit goed bij MaFouLit boxsprings. Echt een staaltje ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem. Met natuurlijk de allerbeste veren.

Bekijk de modellen!

Ultiem ligcomfort

 Droom van ultiem ligcomfort, de perfecte lichaamsondersteuning en een stijlvol design.. Word wakker en geniet de hele dag na van alle voordelen van je boxspring. Slaap slimmer in stijl

Boxspring Magnifique

Een prachtig bed met een strakke look. Klassieke luxe voor een aantrekkelijke prijs! De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een heerlijke luxe uitstraling. En toch luchtig, tijdloos en een tikje Scandinavisch.

€ 1799 NU € 1250

 • 100 % vakmanschap

   

   

   

   

Boxspring Foulit

Een eyecatcher in de slaapkamer. Zo kun je deze slanke boxspring met moderne looks gerust noemen. Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Kies daarbij één van de prachtige 3D stoffen uit onze collectie en maak ‘m helemaal af.

€ 3500 NU € 2500

 • 100% vakmanschap

   

   

   

   

   

   

Boxsrping Louis XI

Het beste slaapcomfort in een boxspring met een rijke en sfeervolle uitstraling. Een prachtig bed met een strakke, klassevolle vormgeving. Het subtiele hoofdbord van boxspring Louis XI geeft een moderne uitstraling en brengt een eigen karakter in iedere slaapkamer. Een geweldige boxspring met een subliem ligcomfort voor de perfecte nachtrust!

 € 1999 NU € 1499

 • 100% vakmanschap