MATRASBESCHERMERS & MOLTONS

Bescherm je matras en ontdek de voordelen van een goede nachtrust. Een matrasbeschermer houdt uw matras langer schoon en fris. Kies bijvoorbeeld voor een waterdichte matrasbeschermer voor de beste bescherming!

Een molton is een van de meest gebruikte matrasbeschermers. Moltons zijn gemaakt van geruwde katoen. Het geruwde katoen is sterk, duurzaam en kan goed vocht opnemen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het uitermate geschikt is als matrasbeschermer. Moltons zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en voor veel verschillende maten matrassen.

Shop een matrasbeschermer

De waterdichte matrasbeschermer

Heeft iemand in je omgeving te maken met incontinentie of bedplassen? Houd zijn of haar matras lekker droog dankzij deze waterdichte matrasbeschermer . Deze hoes beschermt niet alleen tegen urine, maar ook tegen zweet en ander vocht. De beschermer is uitgevoerd met een bovenzijde van 100% katoen en is hierdoor luchtdoorlatend en huidvriendelijk. De onderzijde is gemaakt van 100% PU; deze laag zorgt ervoor dat vocht niet tot de matras doordringt en de matras dus lekker droog blijft. Dit hoeslaken is bovendien antibacterieel behandeld en admend.

Deze waterdichte beschermer  is geschikt voor matrassen tot 40 cm hoog en  is rondom voorzien van elastiek en sluit hierdoor aan aan het matras. Met deze hoes, bescherm je je luxe matras tegen vocht en kun je voortaan zorgeloos en comfortabel slapen.

Molton

Deze luxe molton matrasbeschermer is vervaardigd van 100% katoen.Deze stof voelt fijn aan, is goed ademend en sterk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast ook lekker warm. De molton is van een aantal kwaliteiten voorzien.  Zo is het gemaakt van krimpvrij materiaal en heeft het rondom rond een elastiek, waardoor de molton altijd perfect om het matras heen past. Tevens heeft de molton een hoekhoogte van 40 cm, heeft het een zware kwaliteit (220 gram/m²) en kun je het wassen op wel 40 graden.De molton voorkomt dat transpiratievocht en huisstofmijt in je matras trekt. Dit product is een echte aanrader!

"Wij helpen u graag verder kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende offerte."

"Steeds acties & promoties."

"Op aanvraag komen we ook met advies aan huis."

CONTACTEER ONS VOOR SLAAPADVIES