Onze matrassen

Het kiezen van de perfecte matras is essentieel voor een zorgeloze en gezonde nachtrust. Vandaag de dag zijn er enorm veel verschillende types op de markt: latex, koudschuim,traagschuim... Bij MaFouLit helpen we u graag om de keuze van een matras te vergemakkelijken. Een matras is een lichaamsondersteunend onderdeel, het wordt ondersteund door een bedbodem. De juiste matras is afhankelijk van persoon tot persoon, er zijn belangrijke factoren: het comfort van de matras (zacht of hard), de uitlijning van de wervelkolom (vermijdt rugpijn) , de drukverdeling en temperatuurregulatie.

Biotex

Het plantaardige traagschuim is vervaardigd op basis van Ricinusolie. Het lichaam wordt ideaal ondersteund. De matras omhulst het lichaam met comfort en past zich aan elke lichaamsbouw en geeft een gevoel van gewichtloosheid.

Bekijk onze collectie

Eastborn

Waarom het ene bed lekkerder ligt dan het andere? Dat heeft alles te maken met het samenspel tussen jouw lichaam en de matras. Een goede matras ondersteunt al je lichaamsdelen op precies de juiste manier. Als je gaat liggen, maar ook als je in slaap van houding verandert. De matrassen van Eastborn zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek naar het menselijk lichaam en de manier waarop we slapen. En dat merk je. Want op een Eastborn matras word je uitgerust wakker!

BEkIJK ONZE COLLECTIE

Pullman

De excellente eigenschappen van een Pullman: Elektrothermische nageharde pocketvering, de beste luxueuze materialen zoals damast, natuurlatex, paardenhaar, wol en zijde. Handgemaakt met passie.

Bekijk onze collectie

Private collection

Het kiezen van de perfecte matras is essentieel voor een zorgeloze en gezonde nachtrust. Vandaag de dag zijn er enorm veel verschillende types op de markt: latex, koudschuim,traagschuim... Een matras is een lichaamsondersteunend onderdeel, het wordt ondersteund door een bedbodem. De juiste matras is afhankelijk van persoon tot persoon, er zijn belangrijke factoren: het comfort van de matras (zacht of hard), de uitlijning van de wervelkolom (vermijdt rugpijn) , de drukverdeling en temperatuurregulatie.

BEkIJK ONZE COLLECTIE

Mafoulit

Onze MaFouLit Matrassen worden net als hun boxsprings 100% geproduceerd en afgewerkt in België. Een ambachtelijke en lokale fabrikant die de andere (inter)nationale topmerken vlotjes naar de kroon steekt! Maak uw keuze uit deze ‘superdeluxe’ -doch betaalbare- matrassencollectie. MaFouLit matrassen bieden een perfecte ondersteuning tijdens de slaap en tegelijkertijd zorgen ze voor het ultieme slaapcomfort. Deze matrassen onderscheiden zich door hun vering, rijkelijke afdeklagen en bekleding. Maak kennis met MaFouLit matrassen uit eigen productie.

BEkIJK ONZE COLLECTIE

Styldecor

De matras van Styldecor is gemaakt uit de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur.

BEkIJK ONZE COLLECTIE
BEKIJK EN VERGELIJK DE MATRASSEN

"Sleep my friend, and you will see that dream is my reality"

-James Hetfield-