WAT WIJ DOEN

Bij Matrassen Foucart begeleiden we onze klanten bij het vinden van het perfecte bed. Door onze jarenlange ervaring zoeken we voor jou slaapcomfort op maat. Ben je groot of klein? Een buik-,zij,-, of rugslaper? Heb je rug-en/of nekklachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij geven je professioneel en vrijblijvend advies. Op die manier ontdek je de voordelen van een goede nachtrust. Kies de nieuwste artikelen en slaaptrends uit een ruim assortiment boxsprings, matrassen, lattenbodems, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken… Zowel in de winkel als in de webshop kan je ons ruime assortiment ontdekken. Wij garanderen steeds de scherpste prijzen. Naast onze winkel baten we ook een groothandel uit in bedtextiel en aanverwante artikelen. Beddenspeciaalzaken en meubelwinkels met een slaapafdeling kunnen dus ook bij ons terecht voor het uitbreiden van hun assortiment.

Alsook hotels en B&B’s kunnen voor de aankoop van grotere aantallen en/of de totaalinrichting van hun zaak op ons beroep doen. Voor andere concepten werken wij ook nauw samen met designers en interieurarchitecten. Wij heten jullie van harte welkom en staan steeds tot uw dienst.

Peter & Emmely

jdefioùga=rijtvndfl =bnje jvhrjdfkn

ONZE WERKNEMERS

Onze medewerkers; ze zijn enthousiast, volhardend, geëngageerd en ze hebben een enorme wil om er samen voor te gaan. Dit voel je wanneer je in contact komt met MaFouLit of wanneer je onze winkel binnenwandelt: de positieve sfeer is aanstekelijk!

Valerie Pijpaert

Functie: Shop & Administrative Assistant Oudenaarde 

Werkzaam sinds: 2013

Karl Achtergaele

Functie:  Shop Assistant Ronse

Werkzaam sinds: 2016

Wout Moerman

Functie: IT

Werkzaam sinds: 2018