Welk Pullman matras past het beste bij jou?

Goldline matrassen

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

Het geheim? Dat zit hem in de ingenieuze pocketvering. Om en om heeft de grote pocketveer aan de binnenzijde een pocketveer. Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. Met daarbij 5 zones in uw matras is een weldadige ervaring tot op de vierkante centimeter gegarandeerd. En dat jarenlang. Doordat de veren elektrothermische nagehard zijn, komen ze steeds terug in hun originele stand.

Silverline matrassen

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt, zult u ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande 7-zone pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elktrothermich nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm. U slaapt jarenlang comfortabel.

Goldline

 Perfect in lichaamsondersteuning. State-of-the art design. De allerbeste materialen. En ultiem slaapcomfort. Het komt samen in de Pullman Goldline collectie.

Goldline Grandeur

Meer informatie

Goldline Luxury

Meer informatie

Goldline Excellence

Meer informatie

Goldline Premier

Meer informatie

Silverline

Een bed moet u een weldadige nachtrust bieden. Maar u hecht ook aan een verfijnde afwerking. En een uitstraling die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak op interieurgebied. Maak daarom kennis met de Pullman Silverline collectie.

Silverline Luxury

Meer informatie

Silverline Excellence

Meer informatie

Silverline Premier

Meer informatie

"Wij helpen u graag verder kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende offerte."

"Steeds acties & promoties."

"Op aanvraag komen we ook met advies aan huis."

CONTACTEER ONS VOOR SLAAPADVIES