Welk Pullman matras past het beste bij jou?

Goldline matrassen

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

Het geheim? Dat zit hem in de ingenieuze pocketvering. Om en om heeft de grote pocketveer aan de binnenzijde een pocketveer. Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. Met daarbij 5 zones in uw matras is een weldadige ervaring tot op de vierkante centimeter gegarandeerd. En dat jarenlang. Doordat de veren elektrothermische nagehard zijn, komen ze steeds terug in hun originele stand.

Silverline matrassen

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt, zult u ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande 7-zone pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elktrothermich nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm. U slaapt jarenlang comfortabel.

Pullman Original matrassen

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

  • Gezoneerde Nageharde InSide Pocketvering

  • Rand tot rand geveerd

  • Natuurlijke materialen zoals paardenhaar en jute

Goldline

 Perfect in lichaamsondersteuning. State-of-the art design. De allerbeste materialen. En ultiem slaapcomfort. Het komt samen in de Pullman Goldline collectie.

Goldline Luxury

Meer informatie

Goldline Grandeur

Meer informatie

Goldline Premier

Meer informatie

Goldline Excellence

Meer informatie

Silverline

Een bed moet u een weldadige nachtrust bieden. Maar u hecht ook aan een verfijnde afwerking. En een uitstraling die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak op interieurgebied. Maak daarom kennis met de Pullman Silverline collectie.

Silverline Luxury

Meer informatie

Silverline Excellence

Meer informatie

Silverline Excellence

Meer informatie

Pullman Original

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

Original Elan

Meer informatie

Original Evoke

Meer informatie

Original Elect

Meer informatie