Een Mafoulit relaxzetel voor elk huis

Design & Comfort

SHOP

Onze relaxzetels

Pando

De combinatie van materialen, kwaliteit en functionaliteiten geeft de zetel een bijzondere en smaakvol design. Leun achterover, ontspan en geniet van het comfort van de moderne/klassieke Pando.

  • Afmetingen: 73B x 81D x 104H 

Plutus

Als u op zoek bent naar iets opvallende hoeft u niet verder te zoeken dan deze prachtige Relaxzetel. Een goed product moet beginnen met een goed beginsel. Daarom hebben we ervoor gekozen Duitse motoren en mechanismen te ontworpen en daarna te gebruiken in al onze relaxzetels.

  • Afmetingen: 70B x 80D x 116H

Saturn

Elk element van deze zetel is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Elke bout, schroef... elk stuk hout, leer, stof en draad... Het resultaat is een zetel die echt gebouwd is om lang mee te gaan.

  • Afmetingen: 76B x 82D x 118H

Iris

Een 'opvallende' ontwerp, om nog maar te zwijgen van het ongeëvenaarde comfort. Een van onze favoriete dingen aan deze collectie is de voortreffelijk  flexibiliteit. De zetel kan in bijna elke decorstijl worden geplaatst, alleen of samen met andere meubels. It will look right at home!

  • Afmetingen: 75B x 83D x 114H

Verstelbare zithoogte

 De 3DE motor bied 8° inclinatie voor een comfortabele zithoogte.

Rugleuning/hoofdsteun

Regelt de gewenste positie & 42° regelbare hoofdsteun.

Zero gravity positie & draaivoet

Bevordert jouw bloedcerculatie

Materialen van de beste kwaliteit

Onze relaxzetels zijn van de beste kwaliteit. Al onze stoffen zijn gemaakt in Europese bedrijven. Het leer is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Italiaanse leerlooierijen, waarbij we alleen het beste leer voor onze relaxzetels gebruiken. U kan uw relaxzetel in stof of leder uitkiezen. Eigenlijk hebben we drie types bekleding. Zo kunt u kiezen voor een stevige stoffen uitvoering, een variant in sterk leder of een extra stevige lederen bekleding.  Bovendien zijn onze stoelen ook heel onderhoudsvriendelijk. Dat maakt het genot van uw stoel nog groter De relaxzetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zo kunnen we een kleur kiezen die perfect bij uw interieur, persoonlijkheid,… past. In onze toonzaal vind je relaxzetels in alle maten en kleuren. Ontdek ze in onze toonzaal in Oudenaarde.

Pando

Saturn

Iris

Plutus

Adonis

Hera

Poseidon

Apollo

Eros

Zeus

Waarom voor Mafoulit kiezen?