Styledecor luxebedden 

Styledecor combineert lxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in eigen ateliers.

Mooi in detail

De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Zo garanderen we dat de bedden tot in de puntjes zijn afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen wij onze dag eindigen in schoonheid.

Pièce unique

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Daarom selecteren ze bij Styldecor eigenhandig het gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen. Bovendien kunnen wij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!.

Voor het leven

Bij Styldecor gebruiken ze enkel de allerbeste materialen.  In de kern van de boxsprings vervangen ze de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. De boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen. De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit.

Hand gemaakt

Al de producten zijn hand gemaakt. Van het schilderen tot het stofferen…Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen ook wij onze dag eindigen in schoonheid.

Technologie

Om je een correcte ondersteuning te bieden bestaat elke Styldecor matras uit een verenkern met daarboven een comfortlaag. Daarnaast heeft elke matras een specifieke afwerking.

Ergonomie

Een Styldecor matras combineert de royale esthetiek van weleer met de hoogtechnologische materialen van vandaag. De combinatie van een Styldecor boxspring en matras biedt je een perfecte ergonomie.