Synthetisch

Een dekbedvulling van synthetische vezels zorgt ervoor dat het dekbed wasbaar is in de wasmachine. Een synthetisch dekbed is dan ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën en kinderen.Een synthetisch dekbed is iets minder ventilerend dan donzen en wollen dekbedden, maar ook beduidend voordeliger bij een gelijke kwaliteit.

Shop een dekbed

Deluxe Synthetisch dekbed

Het Deluxe-dekbed kun je gebruiken in zowel zomer- als wintermaanden.

Het  Deluxe-dekbed is antiallergisch, stof- en reukvrij. Het is dus ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Deze dekbed zorgt ervoor dat uw lekker koel blijft in de zomer en warm blijft in de winter.Het dekbed heeft een tijk van 100% Perkal katoen van T233 TC en een vulling van 100% Microvezel. Het dekbed is in meerdere maten verkrijgbaar en wordt geleverd in een luxe verpakking.

Verkrijgbaar in enkel-dekbed & 4 season dekbed! 

Synthetisch dekbed

Je kruipt nog liever onder de lakens, zodra je dit heerlijk zachte dekbed in huis hebt! De dekbedden zijn een genot om onder te slapen. Het dekbed valt soepel om je heen. Dankzij de keuzemogelijkheid tussen een enkel- of een 4 seizoenen dekbed, kun je kiezen wat bij jezelf past en houd je je lichaamstemperatuur stabiel. De dekbedden  zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dat maakt dit dekbed geschikt voor iedereen in het gezin!

Verkrijgbaar in enkel-dekbed & 4 season dekbed! 

"Wij helpen u graag verder kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende offerte."

"Steeds acties & promoties."

"Op aanvraag komen we ook met advies aan huis."

CONTACTEER ONS VOOR SLAAPADVIES